Ta edinstveni Malt je bil zorjen v treh različnih vrstah sodov. Prehod z ameriškega burbona na španski oloroso sherry - in končno sodi za sherry Pedro Ximenez - Three Wood je bogat, kompleksen viski z neverjetnimi okusi karamele, šerija in hrasta...
Kaj naredite ko prejmete nagrado za najbolje ocenjeni bourbon sveta na mednarodnem tekmovanju Wine Spirits 2016. Ne spremenite ničesar! Je nadgradnja znamenitega najbolj prodajanega ameriškega viskija Jim Beam white, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sed..
Viski, ki je najprej staran v ožganih ameriških belih hrastovih sodih, nato pa ga prelijejo v drug svež ožgan sod, kjer se stara nadalje. Interakcija med hrastovim sodom in bogatim okusom viskija mu daje značilen karamelno-tofijev okus z izraženo začimbo.www.jimbeam.com..
Prijeten viski, srednjega telesa, ki ima okus po vaniliji, hrastu, karameli ter naravni aromi črne češnje. Viski z zapeljivim sladkim okusom, ki ga uživamo bodisi samega, z ledom ali v kombinaciji s koktejlom.www.jimbeam.com..
Slavni rženi viski Jim Beam je bil posodobljen s preoblikovano formulo. Še vedno ni jasno, kako dolgo je bil ta viski staran, a ker gre za navadni viski iz Kentuckyja, ste lahko prepričani, da je trajalo vsaj štiri leta. Ta Jim Beam prikazuje čudovito svetlo jantarno barvo. V nosu izkazuje harmoničn..
Znameniti viski, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sedanjega glavnega »Master Distillerja«, Freda Noe-ja. Destilacija poteka na nižji temperaturi, vendar ne na več kot 62,5%. Viski je srednje polnega telesa v katerem zaznamo arome karamele in vanilije. V..
Znameniti viski, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sedanjega glavnega »Master Distillerja«, Freda Noe-ja. Destilacija poteka na nižji temperaturi, vendar ne na več kot 62,5%. Viski je srednje polnega telesa v katerem zaznamo arome karamele in vanilije. V..
Znameniti viski, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sedanjega glavnega »Master Distillerja«, Freda Noe-ja. Destilacija poteka na nižji temperaturi, vendar ne na več kot 62,5%. Viski je srednje polnega telesa v katerem zaznamo arome karamele in vanilije. V..
Znameniti viski, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sedanjega glavnega »Master Distillerja«, Freda Noe-ja. Destilacija poteka na nižji temperaturi, vendar ne na več kot 62,5%. Viski je srednje polnega telesa v katerem zaznamo arome karamele in vanilije. V..
Znameniti viski, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sedanjega glavnega »Master Distillerja«, Freda Noe-ja. Destilacija poteka na nižji temperaturi, vendar ne na več kot 62,5%. Viski je srednje polnega telesa v katerem zaznamo arome karamele in vanilije. V..
Znameniti viski, ki se še vedno prideluje po isti originalni recepturi iz leta 1795 pod taktirko sedanjega glavnega »Master Distillerja«, Freda Noe-ja. Destilacija poteka na nižji temperaturi, vendar ne na več kot 62,5%. Viski je srednje polnega telesa v katerem zaznamo arome karamele in vanilije. V..
Blended scoth viski, ki je bil narejen v čast znamenitega Williama Teachersa. Bogat viski polnega telesa, globoke zlatorumene barve. Na nosu saden, rahlo dimljen in z nadihom medu. Viski vsebuje 45% single malta, preostanek pa je s šoto močno dimljenega Ardmore single malta.Viski je bil ocenjen s st..
Blended scoth viski, ki je bil narejen v čast znamenitega Williama Teachersa. Bogat viski polnega telesa, globoke zlatorumene barve. Na nosu saden, rahlo dimljen in z nadihom meda. Viski vsebuje 45% single malta, preostanek pa je s šoto močno dimljenega Ardmore single malta.Viski je bil ocenjen s st..