Meni
Vaša košarica

Vina Črna gora

13. JUL PLANTAŽE, ČRNA GORA

Plantaže so vinska hiša, ki poseduje eno največjih površin vinogradov v Evropi. Ti se razprostirajo na Ćemovskem polju v Podgorici v velikosti 2,300ha. Še dandanes 95% grozdja poberejo ročno.

Vinar - klet: Plantaže Model: 0526
Bogato vino, polnega telesa v katerem prevladuje sorta cabernet sauvignon v spremljavi manjšega procenta vranca. Arome nas spominjajo na spominčice, maline in borovnice z nadihom popra. Harmonično vino z mehkimi tanini. Lep zaključek v katerem prijetno izstopajo sadni toni malin, črnega ribeza ter v..
4.80€
Brez DDV: 3.93€
Vinar - klet: Plantaže Model: 536
Je avtohtona bela sorta Črne Gore. Sveže vino uravnoteženega vonja in okusa z aromami breskve, hruške, ter svežega cvetja. Sorta krstać je dobila ime po obliki grozda, ki izgleda kot križ.Postrežemo ga na temperaturi 10°C. Priporočamo ga kot aperitiv ali ob predjedeh, k beli ribi, morskim sadežem, b..
5.40€
Brez DDV: 4.43€
Vinar - klet: Plantaže Model: 0527
Vino je rubinasto rdeče barve v katerem prevladuje sorta merlot z manjšim deležem vranca. Starano je dve leti v hrastovih sodih. Lepo uravnoteženo vino s polno cvetico in dolgim zaključkom. Postrežemo ga na temperaturi 16-18°C. Odličen spremljevalec ob belem in rdečem mesu, kot so svinjsko meso, bif..
4.80€
Brez DDV: 3.93€
Vinar - klet: Plantaže Model: 0537
Vinar – klet: 13. jul PlantažeDržava - vinorodna regija: Črna goraSorta – zvrst: 100% VranacLetnik - stopnja sladkorja: suho rdeče vinoGlavna sorta Vranac, ki jo že stoletja gojijo v dolini Skadarskega jezera je osnovno vino kleti 13. Jul Plantaže. Je narodni ponos in je zasajena na kar 70% enega na..
4.90€
Brez DDV: 4.02€
Vinar - klet: Plantaže Model: 0528
Vinar – klet: 13. jul PlantažeDržava - vinorodna regija: Črna goraSorta – zvrst: 100% VranacStopnja sladkorja:  Suho rdeče vinoŽe več kot četrt stoletja je Pro Corde skoraj kultno vino! V kleti so razvili poseben tehnološki postopek, s katerim iz grozdnih jagod še dodatno in v večjem obsegu pri..
8.50€
Brez DDV: 6.97€
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)