Meni
Vaša košarica

Tequila Rose Strawberry 0,7l

DARILO ob nakupu!

OB VSAKEM NAKUPU nad 50 € prejmete brezplačno dostavo ter likerja Luxardo Maraschino Originale 0,05 l in Luxardo Limoncello 0,05 l.

Akcija velja do 31. 8. 2024 oz. do odprodaje zalog. 

Tequila Rose Strawberry 0,7l
Tequila Rose Strawberry 0,7l
Tequila Rose Strawberry 0,7l
17,50€
Brez DDV: 14,34€
V košarico

LASTNOSTI

Lastnosti
Vsebnost alkohola 15%
Neto količina 0.7l

Tequila Rose je originalni jagodni kremni liker. Kombinacija tekile s smetanovo kremo je bila drzna inovacija, prva pijača te vrste, s katero je bila krema dopolnjena z nečim novim in ne irskim viskijem.

Več kot dvajset let kasneje, Tequila Rose ostaja najbolj prodajan jagodni kremni liker na svetu. Bil je navdih, ki je utrl pot edinstvenim kremnim likerjem, ki so mu sledili.

Tequila Rose je svilnato gladko združevanje bogate jagodne kreme in vznemirljive tekila. Vsakič zadene popolno noto, pa naj bo sladko ali zapeljivo. Brezbrižno ali zabavno. Mogočno ali lahkotno.

S svojo elegantno obliko in razigranimi detajli je Tequila Rose »majhna črna obleka« kremnih likerjev. Krepko črno steklo varuje pred svetlobo in tako zagotavlja svežino in okus likerja, medtem ko sijoče srebrne vrtnice in svetlo rožnate jagode naredijo to steklenico sijajno na polici. Gre za brezčasno in privlačno klasiko.


Namig: When it's Pink it's ready to Drink

Vedeli boste, da je vaš okusni jagodni liker ohlajen do popolnosti, ko se vrtnice na steklenički spremenijo iz srebrne v rožnato barvo.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje