Meni
Vaša košarica

Dostava

Dostava spletne prodajalne Mabat-Int d.o.o.

Blago kupljeno v spletni trgovini bomo dostavili kamorkoli v Sloveniji po enaki ceni, ne glede na oddaljenost kupca od našega skladišča.
Dostavo izven Slovenije bomo zaračunali posebej.

Brezplačna dostava nad 45,00 EUR

Pri nakupu izdelkov nad 45,00 EUR krije stroške dostave za naročene izdelke podjetje MABAT-INT d.o.o., ki upravlja spletno trgovino. Za vsa naročila do vrednosti 45,00 EUR je strošek dostave in pakiranja enak, ne glede na količino, velikost, težo izdelkov in znaša 4,00 EUR. 

Izdelki, ki jih ima naše skladišče na zalogi zapustijo skladišče naslednji delovni dan po prejetem naročilu. Za izdelke, katere nimamo na zalogi bomo kupcu predviden rok dostave sporočili po elektronski pošti.
Na kupčevo željo blago v Sloveniji dostavimo še isti dan. Stroške ekspresne dostave, ki so odvisni od lokacije, termina, vrednosti, teže in volumna pošiljke zaračunamo posebej. O višini stroškov bomo kupca predhodno obvestili po elektronski pošti in telefonu.

Dostava se vrši v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko tudi vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo.

Blago dostavlja dostavna služba Pošta Slovenije.

Osebni prevzem

Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi na sedežu našega podjetja (Kapele 2, 8258 Kapele). Pred prevzemom nas prosim kontaktirajte na 07 452 31 00.

Prevzem je možen od ponedeljka do petka med 8. in 15. uro.

Nakup na sedežu podjetja

Ob predhodnem naročilu lahko izdelke kupite in prevzamete tudi v našem razstavnem prostoru na sedežu podjetja. Možno je plačilo z gotovino.