Meni
Vaša košarica

Žgane pijače

DARILO ob nakupu!

OB VSAKEM NAKUPU nad 45 € prejmete brezplačno dostavo in konjak Courvoisier VS 0,05 l, ob nakupu nad 300 € pa brezplačno prejmete knjigo Whisky Bible 2024!

Akcija velja do 31. 5. 2024.

Žgana pijača oz. žganje imenujemo skupino alkoholnih pijač, ki jih pridobivajo z vrenjem in nato destiliranjem. Glede na osnovno surovino ločimo: vinska žganja: iz vina in iz ostankov grozdja; iz sladkornega trsa; iz žita; iz sadja; iz krompirja.

Absint 0,7l - (Van Gogh škatla + žlička)
Ni na zalogi
Vinar - klet: Absint Model: 2395
Melisa, zvezdasti janež, meta, meglica in druge zeliščne esence ustvarjajo harmoničen profil okusa, ki ga poznavalci cenijo. Ta absint je zaradi visoke vsebnosti alkohola čudovit za tradicionalni ritual absinta, odličnega okusa pa je tudi v različnih mešanih pijačah.  Močne note mentola se meša..
31,99€
Brez DDV: 26,22€
Vinar - klet: Absint Model: 2394
 Melisa, zvezdasti janež, meta, meglica in druge zeliščne esence ustvarjajo harmoničen profil okusa, ki ga poznavalci cenijo. Ta absint je zaradi visoke vsebnosti alkohola čudovit za tradicionalni ritual absinta, odličnega okusa pa je tudi v različnih mešanih pijačah.  Močne note mentola s..
30,00€
Brez DDV: 24,59€
Model: 0000
Adventni koledar s škotskimi viskiji – OriginalŠkotska je znana po tem, da je izumila nekaj najbolj uporabnih stvari na svetu (asfalt, dežni plašči in telefon), vendar je znana tudi po čudovitih viskijih. Če ste upali na asfaltni koledar, ste prišli na napačno mesto, če pa vas zanima 24 izjemno okus..
155,00€
Brez DDV: 127,05€
Model: 0000
Adventni koledar z gini - Premium edition Art Deco Za vse oboževalce gina. Ta gin adventni koledar je poln najboljših ginov z vsega sveta, ki vas popeljejo skozi praznično vzdušje, ko raziskujete in uživate v inovativnih kreacijah ter okušate priljubljene klasike. Najokusnejši način kako začuti..
90,00€
Brez DDV: 73,77€
Model: 0000
Adventni koledar z gini - That Boutique-y Gin CompanyPraznujte to praznično obdobje z najnovejšim adventnim koledarjem, ki je bil ustvarjen skupaj s podjetjem That Boutique-y Gin Company. Za to očarljivo zunanjostjo boste našli 24 edinstvenih okusov gina. Ker ni dveh enakih ginov, vsaka vrata r..
70,00€
Brez DDV: 57,38€
Model: 0000
Adventni koledar z rumi - Premium editionTa adventni koledar, napolnjen z eno najstarejših in najbolj priljubljenih žganih pijač na svetu, je poln izjemnih rumov, ki jih lahko srkate in uživate v tem prazničnem obdobju. Odštevajte do božiča s 24 stekleničkami okusnih rumov s celega sveta, od starih ..
129,00€
Brez DDV: 105,74€
Model: 0000
Adventni koledar z viskiji z vsega sveta – OriginalČeprav je danes več kot 24 držav, ki proizvajajo viskije, so pri podjetju Drink by the dram za vas opravili pohod po svetu in v tem koledarju zbrali njihove najljubše z vsega sveta. Za vsakim okencem boste našli z voskom zaprto stekleničko nekaterih..
155,00€
Brez DDV: 127,05€
Model: 0000
Adventni koledar z viskiji – OriginalSeveda, čokoladni adventni koledarji obstajajo dlje časa, toda kaj pa, če imate božični duh raje v obliki viskija? Zahvaljujoč temu adventnemu koledarju lahko svoj božični odštevalnik spremenite v mesečno odkrivanje okusnih viskijev, kjer boste raziskovali različ..
155,00€
Brez DDV: 127,05€
Amaro del Capo 0,7l
Ni na zalogi
Vinar - klet: Caffo Model: 0572
Vecchio Amaro del Capo velja za najbolj priljubljeno italijanska pijačo. Mešanica devetindvajsetih zelišč, cvetov, sadja in korenin iz čudovite dežele Kalabrije, mešanih za intenzivno izkušnjo užitka: grenkega okusa pomaranč, nežnosti pomarančnega cveta in kamilice, intenzivnosti sladkega ko..
15,90€
Brez DDV: 13,03€
Vinar - klet: Caffo Model: 2446
Vecchio Amaro del Capo velja za najbolj priljubljeno italijanska pijačo. Mešanica devetindvajsetih zelišč, cvetov, sadja in korenin iz čudovite dežele Kalabrije, mešanih za intenzivno izkušnjo užitka: grenkega okusa pomaranč, nežnosti pomarančnega cveta in kamilice, intenzivnosti sladkega ko..
22,00€
Brez DDV: 18,03€
Vinar - klet: Caffo Model: 2447
Poleg klasične predelave zelišč, cvetov in plodov za sestavo osnove Amaro je za pripravo te posebne izdaje Amaro del Capo uporabljeno tudi vinsko žganje, ki je bilo starano od leta 1972 v slavonskih hrastovih sodih. Temne in jantarne barve ima ta grenka note divjih zelišč in citrusov, kandiranega sa..
46,90€
Brez DDV: 38,44€
Vinar - klet: Amrut Model: 1782
Viski je pridelan iz mešanice „blendov“, ki so bili starani v različnih bourbonovih hrastovih sodih. Odlično razmerje med lesom (hrast), ječmenom in notami citrusov. Cask Strength je zlato rumene barve. Na nosu saden, zaznamo vonj po piškotih, bonboni Werther‘s Original ter mento. V ustih maslen, sa..
62,50€
Brez DDV: 51,23€
Vinar - klet: Amrut Model: 1780
Amrut Fusion Single Malt je kot „vmesna“ različica med Amrut Single Maltom in Amrut Peated Single Maltom. Oba, indijski in škotski ječmen sta bila destilirana in zorjena štiri leta in potem zmešana v razmerju, ki se odraža na zelo lahnem značaju šote. Viski je fuzija dveh različnih dežel, Škotske in..
54,90€
Brez DDV: 45,00€
Vinar - klet: Amrut Model: 1779
Amrut Single Malt viski je proizveden iz ječmenovega slada v Punjabu. Ima izrazite note začimb in zrelega sadja. Zorjenje v bivših bourbonovihsodih.Viski je zlatorumene barve.Na nosu vonjamo sladki koren, note bourbona, medenega satja in karamele; odlično ravnotežje med sladkim in grenkim.Na okusu j..
45,00€
Brez DDV: 36,89€
Vinar - klet: Amrut Model: 1781
Amrut Single Malt viski je proizveden iz ječmenovega slada v Punjabu. Ima izrazite note začimb in zrelega sadja. Zorjenje v bivših bourbonovihsodih.Viski je zlatorumene barve.Na nosu vonjamo sladki koren, note bourbona, medenega satja in karamele; odlično ravnotežje med sladkim in grenkim.Na okusu j..
65,00€
Brez DDV: 53,28€
Vinar - klet: Amrut Model: 2425
Amrut Raj Igala je enosladni viski, narejen iz ječmena Punjabi in staran v sodih, kjer je predhodno zorel bourbon. Raj Igala (ali po naše kralj orlov) je zlatorumene barve in je ustekleničen brez uporabe dodatnega barvila. Močan značaj mu dajejo izrazite sadne, še posebej citrusove note. Njegov okus..
34,90€
Brez DDV: 28,61€
Amrut Sherry Matured Intermediate Single Malt 0,7l
Ni na zalogi
Vinar - klet: Amrut Model: 1783
Master Blender opisuje ta viski kot „sherry sandwich“, ker je bil le-ta najprej zorjen v bourbonovih hrastovih sodih, nato v šerijevih hrastovih sodih in potem staran ponovno še skoraj eno leto v bourbonovih hrastovih sodih. Odlikuje ga zlato rumena barva, na nosu vonjamo sadje, kot so figa, banana,..
84,80€
Brez DDV: 69,51€
Vinar - klet: Arhumatic Model: 2738
..
39,90€
Brez DDV: 32,70€
Arhumatic Banane Cacao 0,7 l
Ni na zalogi
Vinar - klet: Arhumatic Model: 2739
Arhumatic je že delal na "frécinette", zelo okusni majhni banani, pa tudi na kakavovih zrnih. Za nameček, v nekaterih deželah s tropskim podnebjem so banane sadili, da bi zaščitili kakavova drevesa in nahranili delavce, ki so skrbeli zanje. Guadeloupe je ena tistih rodovitnih dežel, na katerih s..
36,90€
Brez DDV: 30,25€
Vinar - klet: Arhumatic Model: 2742
Arhumatic Sol Dulcis rum punč je sladka kombinacija treh sadežev, ki se dopolnjujejo in kar kar pokajo od eksotičnih okusov. Prav zato, ker so sadeži tako skrbno izbrani, je po maceraciji doseženo tako gladko ravnovesje. Vse sadje je izbrano, ko je ravnokar zrelo, še posebej mango, nato pa je ze..
42,50€
Brez DDV: 34,84€
Vinar - klet: Arhumatic Model: 2743
Botaniki štejejo več deset sort mete. Zelišča morajo biti neoporečno sveža, kar pomeni, da morajo biti dobavljena čim bližje mestu nabiranja. Meto nato takoj uporabimo za stekleničenje. Meta se proizvaja vse leto, v Franciji ali Maroku, odvisno od sezone. Glede na mesec so na voljo različne sort..
42,50€
Brez DDV: 34,84€
Vinar - klet: Arhumatic Model: 2741
Pasijonka iz družine passifloraceae vsebuje majhna črna semena, prevlečena s prosojno in dišečo rumeno-oranžno kašo: arillus. Izjemen okus pasijonke izvira iz pulpe in semen, rezultat pa je najbolj znana maceracija v naši ponudbi. Dostopnost eksotičnega sadja na trgovskih policah ni odvisna od s..
42,50€
Brez DDV: 34,84€
Vinar - klet: Arhumatic Model: 2740
..
36,90€
Brez DDV: 30,25€
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 0006
SAINT-VIVANT VS je narejen iz izbora najboljših armagnacov, ki so vsaj dve leti preživeli v hrastovih sodih.Barva: Lepa bledo jantarna, svetla in prozornaNos: Belo cvetje, grozdna marmelada, note vanilije Okus: Dolgo trajanje okusov, zaključek s sladkim korenomArmagnac Saint Vivant j..
27,90€
Brez DDV: 22,87€
Armagnac Saint Vivant Napoleon 0,7l
Novo
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 2720
SAINT-VIVANT Napoleon je subtilna mešanica visokokakovostnih armagnacov, ki so zoreli vsaj pet let v hrastovih sodih.Barva: Bakrena barvaNos: Aroma zrelih suhih sliv in suhega sadjaOkus: Zelo gladko z nekaj notami rancioArmagnac Saint Vivant je prvo francosko žganje s prav posebnim, zelo aromatičnim..
44,53€
Brez DDV: 36,50€
Armagnac Saint Vivant VSOP 0,7l
Novo Ni na zalogi
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 2719
SAINT-VIVANT VSOP je mešanica odličnih armagnacov, ki so vsaj štiri leta starani v hrastovih sodih.Barva: Zlata jantarna barvaNos: Impresiven šopek, podlesje in začimbe, sliva in vanilijaOkus: Dobro uravnoteženo. Dolgo in prijetno trajanje okusovArmagnac Saint Vivant je prvo francosko žganje s prav ..
39,65€
Brez DDV: 32,50€
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 2721
SAINT-VIVANT XO je z izborom izjemnih armagnacov, ki so zoreli najmanj šest let v hrastovih sodih.Barva: Zlata jantarna barvaNos: Globok in bogat z notami kandirane pomaranče in suhih sliv. Usnje in tobakOkus: Dobro uravnoteženi in dolgotrajni okusi. Lesno eleganten zaključekArmagnac Saint Vivant je..
51,79€
Brez DDV: 42,45€
Vinar - klet: Auchentoshan Model: 1788
Viski, ki je trikrat destiliran in staran izključno v ameriških bourbonovih sodih. Je prijetno sladkobnega okusa v katerem izstopata vanilija z nadihom kokosa in začimb. Viski je bil nagrajen s srebrno medaljo (in oznako Outstanding – »izstopajoč« na IWSC 2014 (International Wine and Spirits Competi..
38,90€
Brez DDV: 31,89€
Auchentoshan Three Wood 0,7l
Ni na zalogi
Vinar - klet: Jim Beam Model: 2571
Ta edinstveni Malt  je bil zorjen v treh različnih vrstah sodov. Prehod z ameriškega burbona na španski oloroso sherry - in končno sodi za sherry Pedro Ximenez - Three Wood je bogat, kompleksen viski z neverjetnimi okusi karamele,  šerija in hrasta...
48,00€
Brez DDV: 39,34€
Averna 0,7l
Ni na zalogi
Vinar - klet: Campari Model: 1547
Odlični sicilijanski liker, ki ga je ustvaril Salvatore Averna leta 1868. Prijeten, sladko grenak liker, ki je narejen iz zelišč in citrusov ter z dodatkom karamele narejen po originalnem receptu. Pijemo ga lahko samega ali ledom. Lepo se poda v kozarec tudi vejica svežega rožmarina. Averna se najbo..
16,90€
Brez DDV: 13,85€
Vinar - klet: Ableforth's Model: 2316
Je ustvarjen pod okriljem skrivnostnega profesorja Corneliusa Amplefortha.Rjav ovojni papir, z vrvico ovit vrat ter z voskom obdan zamašek, ki krasijo njegovo privlačno steklenico, ustvarjajo pristen vtis viktorijanskega stila. Je lahkotna pijača z drznim okusom in aromatičnim vonjem. Izdelan je v u..
29,28€
Brez DDV: 24,00€
Vinar - klet: Ableforth's Model: 2317
Je ustvarjen pod okriljem skrivnostnega profesorja Corneliusa Amplefortha.Rjav ovojni papir, z vrvico ovit vrat ter z voskom obdan zamašek, ki krasijo njegovo privlačno steklenico, ustvarjajo pristen vtis viktorijanskega stila. Je lahkotna pijača z drznim okusom in aromatičnim vonjem. Izdelan je v u..
268,40€
Brez DDV: 220,00€
Vinar - klet: Ableforth's Model: 2319
Odličen gin, ki je osnovna sestavina vsakega klasičnega koktajla iz gina, ki zahteva kanček sladkosti.Nos: sadne in sladke note s kančkom citrusov.Okus: lahkotna sladkost doda telo in pomaga razviti okus brina in pomaranče.Pookus: čist s kančkom popra...
29,00€
Brez DDV: 23,77€
Vinar - klet: Ableforth's Model: 2318
Nos: marcipan in brin se prepletata z valovi cimeta in klinčkov. Citrusi v ozadju se mešajo s svežimi aromami pečene torte.Okus: mandlji in jagode, z namigom vanilje in hrastovi tanini. Pookus: začimbe...
30,00€
Brez DDV: 24,59€
Vinar - klet: Beluga Model: 3192
Vodka Beluga Gold Line je brezhibni dragulj, vrhunec umetnosti vodke. Je mešanica neprekosljive izdelave in strokovnega znanja mojstrov destilarne Beluge, rezultat pa je tekoča mojstrovina, ki očara čute. Očara z mehkimi aromami vanilije in citrusov, z okusom po medu, žitu, začimbah in limoni ter do..
110,00€
Brez DDV: 90,16€
Vinar - klet: Beluga Model: 3193
Vodka Beluga Gold Line je brezhibni dragulj, vrhunec umetnosti vodke. Je mešanica neprekosljive izdelave in strokovnega znanja mojstrov destilarne Beluge, rezultat pa je tekoča mojstrovina, ki očara čute. Očara z mehkimi aromami vanilije in citrusov, z okusom po medu, žitu, začimbah in limoni ter do..
140,00€
Brez DDV: 114,75€
Prikazujem 1 do 36 od 271 (8 strani)