Meni
Vaša košarica

Absint

Absint je močna in aromatična žgana pijača z visoko vsebnostjo alkohola. Absint zaznamuje uravnotežena cvetica, rezultat maceracije in destilacije preko desetih različnih vrst zelišč in začimb. Glavni karakter pijači daje uglašeno prepletanje grenkega in trpkega okusa pelina ter sladkobnega okusa janeža.

Absint 0,7l - (Van Gogh škatla + žlička)
Ni na zalogi
Vinar - klet: Absint Model: 2395
Melisa, zvezdasti janež, meta, meglica in druge zeliščne esence ustvarjajo harmoničen profil okusa, ki ga poznavalci cenijo. Ta absint je zaradi visoke vsebnosti alkohola čudovit za tradicionalni ritual absinta, odličnega okusa pa je tudi v različnih mešanih pijačah.  Močne note mentola se meša..
31,99€
Brez DDV: 26,22€
Vinar - klet: Absint Model: 2394
 Melisa, zvezdasti janež, meta, meglica in druge zeliščne esence ustvarjajo harmoničen profil okusa, ki ga poznavalci cenijo. Ta absint je zaradi visoke vsebnosti alkohola čudovit za tradicionalni ritual absinta, odličnega okusa pa je tudi v različnih mešanih pijačah.  Močne note mentola s..
30,00€
Brez DDV: 24,59€
Model: 2396
Grande Absente vam predstavlja visokokakovosten absint, ki bo zagotovo navdušil s svojimi diskretnimi aromami. Janež, melisa, zvezdasti janež, meta, meglica in druge zeliščne esence ustvarjajo harmoničen profil okusa, ki ga poznavalci cenijo. Ta absint je zaradi visoke vsebnosti alkohola čudovit za ..
31,99€
Brez DDV: 26,22€
Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)