Meni
Vaša košarica

Brandy

DARILO ob nakupu!

OB VSAKEM NAKUPU nad 45 € prejmete brezplačno dostavo in konjak Courvoisier VS 0,05 l, ob nakupu nad 300 € pa brezplačno prejmete knjigo Whisky Bible 2024!

Akcija velja do 31. 5. 2024.

Brandy je alkoholna pijača, proizvedena z destilacijo vina. Žganje običajno vsebuje 35–60 vol. % alkohola (70–120 % v ZDA) in se običajno zaužije kot digestiv po večerji. Nekatera žganja zorijo v lesenih sodih. Druge so obarvane s karamelno barvo, da posnemajo učinek staranja, nekatere pa so izdelane s kombinacijo staranja in barvanja. Sorte vinskega žganja lahko najdete po vsem svetu vinarstva. Med najbolj znanimi sta konjak in armagnac iz jugozahodne Francije.

Vinar - klet: La martiniquaise Model: 0006
SAINT-VIVANT VS je narejen iz izbora najboljših armagnacov, ki so vsaj dve leti preživeli v hrastovih sodih.Barva: Lepa bledo jantarna, svetla in prozornaNos: Belo cvetje, grozdna marmelada, note vanilije Okus: Dolgo trajanje okusov, zaključek s sladkim korenomArmagnac Saint Vivant j..
27,90€
Brez DDV: 22,87€
Armagnac Saint Vivant Napoleon 0,7l
Novo
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 2720
SAINT-VIVANT Napoleon je subtilna mešanica visokokakovostnih armagnacov, ki so zoreli vsaj pet let v hrastovih sodih.Barva: Bakrena barvaNos: Aroma zrelih suhih sliv in suhega sadjaOkus: Zelo gladko z nekaj notami rancioArmagnac Saint Vivant je prvo francosko žganje s prav posebnim, zelo aromatičnim..
44,53€
Brez DDV: 36,50€
Armagnac Saint Vivant VSOP 0,7l
Novo Ni na zalogi
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 2719
SAINT-VIVANT VSOP je mešanica odličnih armagnacov, ki so vsaj štiri leta starani v hrastovih sodih.Barva: Zlata jantarna barvaNos: Impresiven šopek, podlesje in začimbe, sliva in vanilijaOkus: Dobro uravnoteženo. Dolgo in prijetno trajanje okusovArmagnac Saint Vivant je prvo francosko žganje s prav ..
39,65€
Brez DDV: 32,50€
Vinar - klet: La martiniquaise Model: 2721
SAINT-VIVANT XO je z izborom izjemnih armagnacov, ki so zoreli najmanj šest let v hrastovih sodih.Barva: Zlata jantarna barvaNos: Globok in bogat z notami kandirane pomaranče in suhih sliv. Usnje in tobakOkus: Dobro uravnoteženi in dolgotrajni okusi. Lesno eleganten zaključekArmagnac Saint Vivant je..
51,79€
Brez DDV: 42,45€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)