Značilno, že malo višje pozicionirano rdeče vino kleti Masi. Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C. Zorjeno 6 mesecev v barrique sodih in po stekleničenju še 4 mesece pred prodajo.Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, MollinaraPriporočena temperatura serviranja med 16–18°C. Priporočamo hraniti v temnem i..
Značilno, že malo višje pozicionirano rdeče vino kleti Masi. Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C. Zorjeno 6 mesecev v barrique sodih in po stekleničenju še 4 mesece pred prodajo.Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, MollinaraPriporočena temperatura serviranja med 16–18°C. Priporočamo hraniti v temnem i..
Vinar – klet: CecchiDržava - vinorodna regija: Italija - ToskanaSorta – zvrst: 90% Sangiovese, Canaiolo in Colorino 10%Stopnja sladkorja: Rdeče suho vinoZnačilno, že malo višje pozicionirano Cecchi rdeče vino. Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C. Zorjeno 6 mesecev v barrique sodih in po stekleničenju..
Vinar – klet: CecchiDržava - vinorodna regija: Italija - ToskanaSorta – zvrst: 90% Sangiovese, Canaiolo in Colorino 10%Stopnja sladkorja: Rdeče suho vinoVrh ponudbe kleti Cecchi! Vrenje je potekalo 15 dni pri 26°C v inox posodah. Zorjeno 12 mesecev v barrique sodih in v koničnih, velikih, pokončnih ..
Vinar – klet: CecchiDržava - vinorodna regija: Italija - ToskanaSorta – zvrst: 90% Sangiovese, Canaiolo in Colorino 10%Stopnja sladkorja: Rdeče suho vinoNajbolj razširjeno toskansko rdeče vino iz glavne sorte Sangiovese-ja. Vrenje je potekalo 15 dni pri 25°C. Zorjeno 6 mesecev v velikih lesenih sodi..
Že ime pove, da gre za klasiko. In za Amarone. Potem je jasno, da grozdje sušijo (appassimento), kar izjemno skoncentrira vse dobro iz grozdja. Tekač na dolge proge, tudi skozi obdobje 30 let le pridobiva. Vino za posebne priložnosti.Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, MollinaraStopnja sladkorja: Rd..
Že ime pove, da gre za klasiko. In za Amarone. Potem je jasno, da grozdje sušijo (appassimento), kar izjemno skoncentrira vse dobro iz grozdja. Tekač na dolge proge, tudi skozi obdobje 30 let le pridobiva. Vino za posebne priložnosti.Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, MollinaraStopnja sladkorja: Rd..
Hotel Starlino Rosso Vermouth je klasičen Vermut iz Torina, narejen iz mešanice italijanskih vin in skrbno izbranih rastlin, kot so pelin, grenka pomaranča in nageljnove žbice. Pred polnjenjem je šest mesecev odležal v burbonskih sodih, kar mu daje bogat, začinjen okus vanilije.Sladek, bogat vermut,..
Soave Classico DOC je ena od klasik velike veronske tradicije, ki jo je Masi izdelal v sodobnem slogu.Soave Levarìe je zimzeleno belo vino, nežno in izvirno, pridelano iz tradicionalnega grozdja Soave Classico regije Garganega in Trebbiano na območju z vulkansko zemljo in blagim podnebjem.Sorte: Gar..
Poseben, »beneški« Sivi pinot, hiše Masi. Del grozdja posušijo – t.i. »appassimento«, ki vinu prinese prav posebno aromatiko, ki jo poudari Verduzzo. Dokaj krepko in dolgo vino, idealno za morske jedi.Sorta – zvrst: pretežno Sivi pinot in VerduzzoStopnja sladkorja: Belo suho vinoPriporočena temperat..
Uspešen spoj svežine sivega pinota in toplih aromatičnih lastnosti polsušenega grozdja Verduzzo, tako privlačnega v Masiancu, je zdaj mogoče najti kot penino. Moxxé je prvo peneče vino, ki je narejeno s pridihom appassimenta (sušenje grozdja). Privlačna in subtilna, peneča in živahna je edinstvena r..
Vrh ponudbe, ki vsaj 3 leta zori v lesenih sodih. Poleg podaljšanega zorenja je posebnost tudi dodatna, četrta sorta grozdja, Oseleta, ki jo je klet Masi obudila iz pozabe in pred izginotjem. Huda dolgoživost in potrpljenje pred odpiranjem nagradita ljubitelje.Sorta – zvrst: Corvina, Rondinella, Mol..
Podobno kot njihov Campofiorin, le da v rose izvedbi. Močan, pa vendar dokaj lahkoten in piten. Vino, ki na novo definira »Supervenetian« - super benečana, le da v rose izvedbi, navkljub ali pa ravno zaradi uporabe tehnologije appassimenta – sušenja grozdja.Sorta – zvrst: RefoškStopnja sladkorja:&nb..