Meni
Vaša košarica

Cava

FREIXENET, Španija

Začetki kleti Freixenet segajo v leto 1861. Vinska klet se nahaja na območju Penedes-a v kraju Sant Sadurni D’Anoia, jugozahodno od Barcelone v Kataloniji. Freixenet je družinsko podjetje, ki ga danes vodi že peta generacija. Sodi med najbolj razširjene blagovne znamke penečih vin, saj so njihova peneča vina na voljo v več kot 100 državah sveta. Peneče vino je zaščiteno pod imenom Cava, za katero je značilno, da je vedno proizvedena po tradicionalni metodi z drugim alkoholnim vrenjem v steklenicah. Prav tako Cavo proizvajajo iz tradicionalnih lokalnih sort grozdja Xarello, Macabeo in Parellada.

Vinar - klet: Freixenet Model: 0083
Vina, klet: FreixenetDržava- vinorodna regija: Španija – Cava (Penedes)Sorta– zvrst: Macabeu / Parellada / Xarel'lo – razmerja se glede na letnik lahko spreminjajoStopnja sladkorja: semi seco – polsuhoAvtohtone bele sorte grozdja iz pokrajine Penedes so osnova skoraj vseh penečih vin po imenu Cava (..
6.41€
Brez DDV: 5.25€
Vinar - klet: Freixenet Model: 0071
Vinar – klet: FreixenetDržava - vinorodna regija: Španija – Cava (Penedes)Sorta – zvrst: Macabeu / Parellada / Xarel'lo – razmerja se glede na letnik lahko spreminjajoLetnik - stopnja sladkorja: NV (ne letniško vino) brut – zelo suhoAvtohtone, bele sorte grozdja iz pokrajine Penedes so osnova tudi C..
7.50€
Brez DDV: 6.15€
Vinar - klet: Freixenet Model: 0992
Vinar– klet: FreixenetDržava- vinorodna regija: Španija – Cava (Penedes)Sorta– zvrst: Macabeu / Parellada / Xarel'lo – razmerja se glede na letnik lahko spreminjajoStopnja sladkorja: semi seco – polsuhoAvtohtone bele sorte grozdja iz pokrajine Penedes so osnova tudi Cordon Negra. Ta Cava je odziv vi..
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Vinar - klet: Freixenet Model: 0239
Vinar– klet: FreixenetDržava- vinorodna regija: Španija – Cava (Penedes)Sorta– zvrst: Macabeu / Parellada / Xarel – razmerja se glede na letnik lahko spreminjajoStopnja sladkorja: Brut – zelo suhoVrh ponudbe kleti Freixenet. 30 mesecev zorenja na kvasovkah v steklenici. Samo 4g/l vsebnosti sladkorja..
18.90€
Brez DDV: 15.49€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)