Meni
Vaša košarica

Vina Španija

Faustino Art Collection Chardonnay Barrel Fermented 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2943
Degustacijske note vina Faustino Art Collection Chardonnay Barrel FermentedVidez: Čiste in živahne rumene barve.  Vonj: Jasno zaznavne sadne note, ki spominjajo na belo sadje, še posebej hruško. V ozadju se skrivajo arome, ki spominjajo na lesne note hrasta in suho sadje.Okus: Svež, gladek..
11.00€
Brez DDV: 9.02€
Faustino Art Collection Crianza 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2940
Degustacijske note vina Faustino Art Collection Crianza Videz: Čiste in živahne barve rubina, srednje globine.  Vonj: Močan in saden, z aromami zelo zrelega rdečega sadja in marmelade ter pridihom sladkega korena. Okus: Prijeten in gladek okus, s prijetnimi tanini, sadne arome. D..
10.90€
Brez DDV: 8.93€
Faustino Art Collection Rose 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2941
Degustacijske note vina Faustino Art Collection Rose Videz: Čiste in živahne zlato-roza barve.  Vonj: Dobre intenzivnosti in zelo saden. Note rdečega sadja (češnje in robidnice) in cvetlic s pridihom vijolice.   Okus: Močan začetek, fin, eleganten in sladek okus, mešanica cv..
10.90€
Brez DDV: 8.93€
Faustino Art Collection V1 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2939
Degustacijske note vina Faustino Art Collection V1 Videz: Čiste in živahne rdeče barve granata, srednje globine.  Vonj: Arome zrelega sadja se umaknejo sladkim notam soda. Začuti se cimet in poper. Vonj spominja na škatlico za cigare.Okus: Topel občutek. Okus je homogen in balzamičen,..
16.90€
Brez DDV: 13.85€
Faustino Art Collection Viura Chardonnay 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2942
Degustacijske note vina Faustino Art Collection Viura Chardonnay Videz: Čiste in živahne rumene barve, z zelenimi odtenki.  Vonj: Intenziven, zelo saden, z aromami po zreli hruški in breskvi ter cvetličnimi aromami.Okus: Prijeten, enakomeren, srednjega telesa. Zaključek po hruškah.&nb..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Faustino I 75th Anniversary 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2935
Degustacijske note vina Faustino I 75th AnniversaryVidez: Čiste in živahne rdeče granatne barve, z odtenki rubina.Vonj: Zelo intenziven. Vonj zelo zrelega črnega sadja, skoraj dušenega. Sladke note soda, peciva, vanilije, cimeta in klinčkov. Pridih lesa in cedre. Suhe in sladke note prinašajo toplin..
25.90€
Brez DDV: 21.23€
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 1814
Degustacijske note vina Faustino I Gran ReservaVidez: Čiste in živahne rdeče barve granata. Vonj: Intenziven in kompleksen. Note zrelega sadja in arome vanilije, peciva, cimeta in klinčkov. Balzamičen in aromatičen. Okus: Prijeten in zaokrožen, z mehkimi tanini. Zaključek spominja na dušen..
17.69€
Brez DDV: 14.50€
Faustino I Gran Reserva Magnum 1,5l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2934
Degustacijske note vina Faustino I Gran Reserva MagnumVidez: Čiste in živahne rdeče barve granata. Vonj: Intenziven in kompleksen. Note zrelega sadja in arome vanilije, peciva, cimeta in klinčkov. Balzamičen in aromatičen. Okus: Prijeten in zaokrožen, z mehkimi tanini. Zaključek spominja n..
49.00€
Brez DDV: 40.16€
Faustino Icon Reserva Special 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2933
Najbolj izstopajoče lastnosti tega španskega vina so svežina, eleganca ter optimalne lastnosti za staranje.Degustacijske note vina Faustino Icon Reserva SpecialVidez: Čiste, živahne in globoke češnjeve barve, z odtenki rubina.Vonj: Širok, z veliko intenzivnostjo, zelo kompleksen in bogat z niansami...
34.90€
Brez DDV: 28.61€
Faustino Reserva V 0,75l + kozarec
Ni na zalogi
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2214
Degustacijske note vina Faustino V ReservaVidez: Čiste in živahne češnjeve barve, ki se razvija v kostanjevo.   Vonj: Intenziven, dobro integrirane arome sladkega soda, s pridihom sadja.Okus: Prijeten začetek, elegantna struktura in uravnoteženost. Srednje dolg zaključek. Priporočeno ..
20.00€
Brez DDV: 16.39€
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 1813
Degustacijske note vina Faustino V ReservaVidez: Čiste in živahne češnjeve barve, ki se razvija v kostanjevo.   Vonj: Intenziven, dobro integrirane arome sladkega soda, s pridihom sadja.Okus: Prijeten začetek, elegantna struktura in uravnoteženost. Srednje dolg zaključek. Priporočeno ..
12.50€
Brez DDV: 10.25€
Faustino V Rose 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2936
Degustacijske note vina Faustino V RosadoVidez: Zelo svetlo zlatoroza barve.Vonj: Eleganten, dobra intenzivnost in kompleksnost. Cvetlične (pomarančni cvetovi, jasmin) in sadne (malina, jagoda) note. Okus: Zelo močan in eksploziven začetek. Dobro uravnotežen, istočasno sladek in svež. Prijeten ..
9.00€
Brez DDV: 7.38€
Faustino V White 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2937
Degustacijske note vina Faustino V BlancoVidez: Čiste in živahne zlatorumene barve. Vonj: Dobre intenzivnosti, večinoma saden. Sladke arome belega sadja, hrušk in jabolk.Okus: Prijeten, uravnotežen, saden in svež okus. Dolg in eleganten zaključek, ostaja svežina hruške.Priporočeno kombiniranje ..
9.00€
Brez DDV: 7.38€
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 1812
Degustacijske note vina Faustino VII Videz: Čiste in živahne češnjeve barve, ki se razvija v kostanjevo.   Vonj: Prijeten z aromami zrelega rdečega sadja. Okus: Uravnotežen, eleganten, svež in saden.  Priporočeno kombiniranje s hrano: vse vrste mesa,  riž in testen..
6.20€
Brez DDV: 5.08€
Gran Faustino I Gran Reserva 2004 0,75l
Novo
Vinar - klet: Bodegas Faustino Model: 2932
Vino Gran Faustino I Gran Reserva 2004 predstavlja perfektno zlitje vinograda, strasti, znanja, izkušenj, nenehnih izboljšav, zgodovine in sedanjosti vinske kleti Bodegas Faustino. 1964 je bil v regiji Rioja zgodovinsko izjemen letnik, isto leto pa so v kleti Bodegas Faustino lansirali blagovno..
59.90€
Brez DDV: 49.10€
Vinar - klet: Leganza Model: 2638
Čista, svetla barva vina, ki spominja na barvo cvetnih listov vrtnic. Na nos je vino gurmansko in intenzivno, kjer prednjačijo sladke jagodne note in cvetlični pridih. Okus: Sveže, prijetno v ustih z prijetnimi kislinami.Ujame se z narezkom, klobasami, svinjino ali piščancem. Meso in gobe na žaru. R..
4.39€
Brez DDV: 3.60€
Vinar - klet: Leganza Model: 2637
Zorenje: minimalno 4 mesece v ameriških hrastovih sodih.Češnjevo rdeča barva vina, ki se razvija v bordo. Na nos intenziven, zaznamovan z začimbami (nageljnove žbice), dobro povezan z notami zrelega sadja in notami črne olive. Lepo sadno, sveže vino srednjega telesa. Odlično se prileže kakršnem..
4.39€
Brez DDV: 3.60€
Vinar - klet: Leganza Model: 2639
Svetlo zlato rumena barva vina z zelenkastimi odtenki. Na nos je vino intenzivno, zaznamovano z zeliščnimi, cvetnimi in sadnimi notami v ozadju. Okus: Sveže, prijetno v ustih, s prijetnimi in homogenimi kislinami.Odlično se poda k Frankfurtskim klobasam. Ujame se s krompirjem, ribami in morskimi sad..
4.39€
Brez DDV: 3.60€
Prikazujem 1 do 18 od 18 (1 strani)