Sorta – zvrst: Merlot, Vranec, Cabernet SauvignonSuho rdeče vinoDobro se pari z mesom z žara in divjačino.Priporočena temperatura serviranja med 16-18 ° C...
Babuna Tikveš je drzno, sadno rdeče vino. Prisotna je srednje intenzivna aroma robide, češnje in pečene slive, ki ji sledi cvetlična nota vijolice in sled joda kot tipične sortne značilnosti. Po okusu je suho, z osvežilno kislino, finimi tanini, dobro integriranim alkoholom in polnim telesom. Preple..
Edinstveni spopad sredozemskega in celinskega podnebja, vulkanska zemlja in nadmorska višina 700 m v barovskih vinogradih, so katalizatorji za nastanek tega prefinjenega terroir vina. Domaine Barovo velja za najvišji sadni vrt na Balkanu. Visoko dnevno temperaturno območje, skupaj z vulkansko zemljo..
Vino iz enojnega vinograda 700 metrov visoko v gorskih gričih predstavlja popolno kombinacijo močnega vranca polnega okusa in mehke tanine Kratošije. Domaine Barovo velja za najvišji sadni vrt na Balkanu. Visoko dnevno temperaturno območje, skupaj z vulkansko zemljo, zagotavlja izjemno kakovost..
Ročna trgatev. Vino srednje zlate barve z izrazitimi aroma belega cveta in dinje, dopolnjeno z notami masla, vanilije in lešnika. Srednje kislo, polno telo in dolg zaključek...
Ročna trgatev. Vino temno, rubinasto rdeče barve, elegantne arome in okusa. Poln, eleganten in hedonističen okus. Sladko in sadno z zrelimi tanini in dolgim pookusom...
Sorta – zvrst: 100 % Cabernet SauvignonSuho rdeče vino.Izvrsten je z rdečim mesom in s polnomastnim sirom.Priporočena temperatura serviranja med 16-18 ° C...
Vino “T’ga za jug” je ime dobilo po ikonični makedonski
pesmi “Hrepenenje po jugu”, zdaj pa živi kot najbolj priznana makedonska vinska
znamka. “T’ga za jug” izkorišča okuse in telo najmočnejše sorte rdečega grozdja
Vranec, ki nedvomno vsebuje pesem v vsaki svoji kapljici.Vranec, velja za najbolj..
Sorta – zvrst: 100 % TemjanikaPolsuho belo vino. Najbolje uživamo z rahlo kuhanim belim mesom, mešanimi jedmi iz morskih sadežev in različnimi vrstami sira. Priporočena temperatura serviranja med 10-12 ° C...
Žolta Lozova rakija - grozdno žganjeSkozi stoletja so se pri Tikvešu naučili skrbno gojiti vinsko trto. Grozdje skrbno ločujejo in ustvarjajo odlično osnovo za pridobivanje znamenitega tikveškega žganja.Vedno cenjen in zaželen povsod, dobro ohranjen in dolgo negovan pod posebnimi pogoji, ga priporoč..
Žolta VS Lozova rakija - grozdno žganjeŽolta VS je ekskluzivna mešanica tradicije, izkušenj in inovativnosti.Vrhunska makedonska pijača, ekskluzivna rakija VS (žganje iz grozdja) je harmonija intenzivnega okusa in elegance. Narejen je iz skrbno izbrane kombinacije dolgo zorjenih destilatov v hrastov..