Meni
Vaša košarica

Zanut

Vinar - klet: Zanut Model: 2272
Barva rubinasto rdeča, z granatnimi odtenki, izredno globoka. Vino je gosto. Vonj je zelo intenziven, zelo fin, razkošen. Izredna kompleksnost arom po suhih slivah, po praženem, tobak, sladki koren – likviricija, temna čokolda, črni poper, španski bezeg, gozdna podrast. Na okus je vino sveže, suho, ..
37.00€
Brez DDV: 30.33€
Vinar - klet: Zanut Model: 2269
Barva rubinasto rdeča, z vijoličnimi odtenki, globoka. Vino je dokaj gosto. Vonj je intenziven, fin, na začetku rahlo zaprt in rabi nekaj časa da se odpre. Zaznamo arome po zrelih češnjah, višnjah, ribezu, robidnice, maline, nekaj gozdne podrasti. Na okus je vino mladostno sveže, suho, dokaj mehko, ..
11.00€
Brez DDV: 9.02€
Vinar - klet: Zanut Model: 2271
Barva jantarno rumena, živahna, globoka. Vonj je zelo intenziven, zelo fin, razkošen. Izstopa kompleksnost zorilnih arom po suhih figah, karamelu, medu, marcipanu, grenkem mandlju, suhih hruškah, z dotikom balzamičnih not. Na okus je vino presenetljivo sveže, suho, mehko, toplo in mineralno. Mogočno..
23.00€
Brez DDV: 18.85€
Vinar - klet: Zanut Model: 2268
Barva rubinasto rdeča, z rahlimi vijoličnimi odtenki, globoka. Vino je dokaj gosto. Vonj je intenziven, fin, na začetku rahlo zaprt a se kmalu odpre. Zaznamo arome po temnem gozdnem jagodičevju, borovnice, robidnice, maline, črni in rdeči poper, nekaj gozdne podrasti. Na okus je vino mladostno sveže..
11.00€
Brez DDV: 9.02€
Vinar - klet: Zanut Model: 2273
Barva granatno rdeča, izredno globoka. Vino je gosto. Vonj je zelo intenziven, zelo fin, razkošen. Izredna kompleksnost arom po slivovi marmeladi, pekmez, usnje, tobak, temna čokolda, črni poper, cimet, gozdna podrast. Na okus je vino sveže, suho, zelo mehko, zelo toplo, tanično in mineralno. Tanini..
45.00€
Brez DDV: 36.89€
Vinar - klet: Zanut Model: 2266
Barva slamnato rumena, z zelenkastimi odtenki, kristalno bistra, iskriva. Vonj je intenziven, fin. Zaznamo arome po limonini lupini, rumenem jabolku, senu, rumenem cvetju, v ozadju suho cvetje in kresilni kamen. Na okus je vino sveže, suho, dokaj toplo in izrazito mineralno. Harmonično vino polnega ..
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Vinar - klet: Zanut Model: 2270
Barva slamnato rumena, z zelenkastimi odtenki, kristalno bistra, iskriva. Vonj je zelo intenziven, fin. Zaznamo arome po tropskem sadju, mango, papaja podprt z paleto vegetalnih not, izstopa paradižnikov list, vonj po zelenem paradižniku, dotik zelene paprike. Na okus je vino izrazito sveže, suho, d..
15.00€
Brez DDV: 12.30€
Vinar - klet: Zanut Model: 2267
Barva slamnato rumena, z rahlimi bakrenimi odtenki, kristalno bistra, iskriva. Vonj je intenziven, fin, na začetku rahlo zadržan a se kmalu odpre. Zaznamo arome svežega sadja, jabolko, grenivko in ostale agrume, belo cvetje. Na okus je vino sveže, suho, dokaj toplo, mehko in zaznavno mineralno. Urav..
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Vinar - klet: Zanut Model: 2265
Barva limonasto rumena, z rahlimi zelenkastimi odtenki, kristalno bistra, iskriva. Vonj je zelo intenziven, fin. Izstopajo arome po belem in rumenem cvetju, limeti, kutini, zreli breskvi, v ozadju zeliščne note. Na okus je vino sveže, suho, mehko, toplo in z izrazitim sortnim grenkljatim mineralnim ..
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)