Meni
Vaša košarica

Etsu

Etsu Double Orange Japonski Gin 0,7l
Novo
Vinar - klet: Etsu Model: 2613
Japonski gin Etsu Double Orange se destilira v destilarni Akita v prefekturi Akita na Japonskem na otoku Honshu.Prefektura Akita se nahaja na obali Japonskega morja in se razteza na vzhod do gorovja Ōu, najdaljšega gorovja na Japonskem. Prav iz teh gora Etsu Double Orange vzame svoje sveže in lahke ..
36.60€
Brez DDV: 30.00€
Etsu Double Yuzu Japonski Gin 0,7l
Novo
Vinar - klet: Etsu Model: 2612
Japonski gin Etsu Double Yuzu destilirajo v destilarni Akita v prefekturi Akita na Japonskem na otoku Honshu.Prefektura Akita se nahaja na obali Japonskega morja in se razteza na vzhod do gorovja Ōu, najdaljšega gorovja na Japonskem. Prav iz teh gora gin Etsu Double Yuzu prevzema svoje sveže in lahk..
36.60€
Brez DDV: 30.00€
Vinar - klet: Etsu Model: 2364
Z velikim ponosom je destilarna Asahikawa na severnem japonskem otoku Hokkaido naredila edinstven gin.  Osnovne sestavine - lupina zelene grenke pomaranče, koriander, sladki koren in korenina angelike se macerirajo več kot 24 ur v nevtralnem trsnem žganju, destiliranem zahvaljujoč bakru z labod..
37.82€
Brez DDV: 31.00€
Etsu Pacific Ocean Water Japonski Gin 0,7l
Novo
Vinar - klet: Etsu Model: 2611
Japonski gin Etsu Pacific Ocean Water se destilira v destilarni Asahikawa na Hokaidu.Hokaido je drugi največji od štirih glavnih otokov arhipelaga, vendar drugi najmanj poseljen. Nahaja se severno od otoka Honshu, od katerega ga loči ožina Tsugaru. Obkrožajo ga Tihi ocean na vzhodu, Japonsko morje n..
36.60€
Brez DDV: 30.00€
Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)