Meni
Vaša košarica

Kobal

Vinar - klet: Kobal Model: 2345
Je edinstveno vino jantarno – zlate barve, pridelano iz grozdja sorte sivi pinot, laški rizling in chardonnay. V vonju je eksotično; spominja na cimet, belo kavo in belo čokolado ter kandirano skorjo pomaranče. Je vino za ljudi, ki radi uživajo v posebnih vinih, kjer kreacija narave poskrbi za nepoz..
15.00€
Brez DDV: 12.30€
Vinar - klet: Kobal Model: 2336
Motno rosé vino, kjer rahla igrivost iskrenja drobnih mehurčkov omogoči posebno izkušnjo penečega vina iz slovenske avtohtone sorte modra frankinja. V vonju in okusu ima rahlo kvasno cvetico, ki se dopolnjuje s sortno značilnim jagodnimi in malinastimi odtenki arome. Je vznemirljivo in posebno vino...
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Bajta Rumeni Muškat Pet Nat 0,75l - Kobal
Ni na zalogi
Vinar - klet: Kobal Model: 2337
Motno belo peneče vino, rahla igrivost iskrenja drobnih mehurčkov omogoči posebno izkušnjo in svežino penečega vina. V vonju in okusu ima rahlo kvasno cvetico, ki se dopolnjuje z sortno značilnimi niansami limone, agrumov in belega cvetja.Priporočena temperatura serviranja med 4-6°C.Preprosto uživaj..
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Vinar - klet: Kobal Model: 1767
Značilen predstavnik kontinentalnih Chardonnay-ev, ki jih krasi intenzivna sortna prepoznavnost v vonju, ter zgodba o različnih enoloških pristopih pridelave z namenom izražanja rastišča in sortnosti v okusu. V okusu se to kaže kot prijetno zaokroženo vino lastnosti zorenja na drožeh in zorenja v ma..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 2195
Avtohtono (vzhodno) slovenska rdeča sorta, doma v celotni srednji Evropi, pa vendar iz Haloz. Redek dragulj zaradi tega porekla. Prepletanje arom višnje-popra-čokolade.Priporočena temperatura serviranja med 16–18°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popiti v 6 letih...
10.50€
Brez DDV: 8.61€
Vinar - klet: Kobal Model: 2044
Živahna sadnost modre frankinje in mehurčki – vabljivo… za začetek, za spremljavo ali kar tako.Priporočena temperatura serviranja med 6–8°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popiti takoj...
5.30€
Brez DDV: 4.34€
Vinar - klet: Kobal Model: 1765
Tale Rumeni muškat prihaja iz tradicionalno znamenitih vinogradniških rastišč rumenega muškata, kar se čuti v razkošju cvetice in okusa sladkega rumenega muškata. Cvetica je muškatna s citrusnimi in cvetličnimi niansami ter prijetnostjo bezga, kar je posledica lastnosti časa trgatve. Značilnemu mušk..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 2043
Rumeni muškat penina je extra brut oz. izredno suha penina, kar je redkost pri aromatičnih sortah. Tako vonju kot v okusu spominja na citruse, kot sta limona in limeta, ki pa v okusu in pookusu nista sladka.Priporočena temperatura serviranja med 4–5°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popi..
5.30€
Brez DDV: 4.34€
Vinar - klet: Kobal Model: 1769
Rumeni muškat penina je extra brut oz. izredno suha penina, kar je redkost pri aromatičnih sortah. Tako vonju kot v okusu spominja na citruse, kot sta limona in limeta, ki pa v okusu in pookusu nista sladka.Priporočena temperatura serviranja med 4–5°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popi..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 1764
Svetovno najbolj prodorna bela sorta zadnjih let, da v Halozah prav posebno aromatiko. Vino je sortno izjemno bogato izrazito (t.i. tiolski sauvignon), z izjemno sočnostjo in iskrivostjo okusa.Priporočena temperatura serviranja med 6–8°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popiti v 2 letih...
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 1904
Veliki vrh – tudi po nadmorski višini najvišja lega v Halozah. T.i. »single vineyard wine«, vino iz grozdja iz enega samega vinograda. Izjemna aromatika zrele pasijonke in kosmulje, podprta z rahlo noto lesa.Priporočena temperatura serviranja med 10–12°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in p..
18.00€
Brez DDV: 14.75€
Vinar - klet: Kobal Model: 1768
Prezrelo grozdje šipona trgajo v visoko kakovostnih vinogradih v Halozah, kjer tradicionalno uspevajo izredni šiponi vseh stopenj dozorelosti grozdja. Vino polnega okusa, kjer se bogatost vina harmonično druži s kislino in alkoholom v popolno sožitje.Priporočena temperatura serviranja med 6–8°C. Pri..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 1766
Sivi pinot ima v barvi rožnat odtenek, kar je sortna značilnost sivega pinota, posebej, če je maceracijska faza grozdja vključno z jagodnimi kožicami podaljšana. Diskretno izražen kremast pookus, ki je značilen za na drožeh zorjenih vinih zaokroži vino.Priporočena temperatura serviranja med 6–8°C. P..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 2542
Cvetica tega ekspresivnega traminca popelje naše senzorične receptorje na orient, spominja na liči, suh pomarančni olupek in tipično divjo vrtnico, ki je značilna za tramince, ki prihajajo iz Štajerske. Botritis da vinu eleganten vonj in okus medu in sušenega sadja. Tipični sortnosti traminca in ele..
9.90€
Brez DDV: 8.11€
Vinar - klet: Kobal Model: 1770
Kobal White Reserve je elegantna kombinacija traminca in chardonnay-a. Traminec da vinu svežino in sadnost, ki spominja na liči in vrtnico. Chardonnay da mozaiku okusa eleganco in polnost. Vino je bilo stekleničeno kot nefiltrirano vino.Temperatura: priporočamo10˚C.Hraniti:  15 let zorenja v st..
18.00€
Brez DDV: 14.75€
Prikazujem 1 do 15 od 15 (1 strani)