Meni
Vaša košarica

Novice RSS Feed

03 feb. Modern in drzen irski viski posebnega okusa
0 631
Dubliner ni viski na katerem bi se nabiral prah, temveč viski za uživanje v sedanjem trenutku; pa naj bo to z družino, prijatelji ali sovražniki. Prih..
31 jan. Japonski viski leta 2022
0 945
Viski vodnik »Whisky Bible« vsako leto objavi seznam najboljših viskijev leta. Napisal ga je Jim Murray, za katerega obstaja pregovor, da je obiskal v..
21 dec. 5 preprostih čokoladnih koktajlov za vse sladokusce
0 735
Preprosti, slastni in nenavadni. Te čokoladne koktajle morate poizkusiti vsi ljubitelji bele čokolade. V vseh recepturah je glavna zvezda čokoladni li..
03 sep. Mističen koncert skupine Tabu na Blejskem jezeru
0 561
Skupina Tabu že več kot 20 let navdušuje s svojo neuničljivo odrsko energijo in iskrenostjo. Bogata biografija in diskografija pričata o bendu, ki je ..
21 jul. Gin večer ob Blejskem jezeru
0 375
V petek, 9. julija smo preživeli nepozaben večer ob Blejskem jezeru v družbi okusih ginov, prijetnih ljudi in žive glasbe. Dogodek je potekal v restav..
16 apr. Gin Greenall's – srce vsakega gin tonika
0 805
Greenall's gin je narejen v najstarejši angleški destilarni, iz mešanice najboljših botaničnih rastlin iz celega sveta. G & J destilarna, ustanovljena..
12 feb. Fentimans – dom botanično varjenih pijač in tonikov
0 1747
Fentimansove vrhunske botanične gazirane brezalkoholne pijače in toniki se ponašajo s široko izbiro različnih osvežujočih okusov. Pijače so brez umetn..
16 dec. Kaj so peneča vina, šampanjec in penine?
0 7845
Na peneča vina, šampanjce in penine se največkrat spomnimo ob praznovanjih, naj bo novo leto ali rojstni dan. Zaradi svoje unikatnosti in posebnih las..
Prikazujem 1 do 8 od 9 (2 strani)