Meni
Vaša košarica

Novice RSS Feed

13 feb. Whisky Bible 2024 - Neprecenljiv vodnik za vsakega ljubitelja viskija
0 146
Že 20 let ljubitelji viskija z navdušenjem prebirajo strani knjige Whisky Bible. Ne glede na to, ali ste izkušeni poznavalec viskija ali pa se šele sp..
19 jan. Najboljše žgane pijače po mnenju svetovno priznanih barov
0 547
Vsako leto Drinks International objavi svoje zelo pričakovano poročilo o najbolj priljubljenih in najbolje prodajanih pijačah, ki nam razkrije vpogled..
03 feb. Modern in drzen irski viski posebnega okusa
0 792
Dubliner ni viski na katerem bi se nabiral prah, temveč viski za uživanje v sedanjem trenutku; pa naj bo to z družino, prijatelji ali sovražniki. Prih..
31 jan. Japonski viski leta 2022
0 1315
Viski vodnik »Whisky Bible« vsako leto objavi seznam najboljših viskijev leta. Napisal ga je Jim Murray, za katerega obstaja pregovor, da je obiskal v..
21 dec. 5 preprostih čokoladnih koktajlov za vse sladokusce
0 1003
Preprosti, slastni in nenavadni. Te čokoladne koktajle morate poizkusiti vsi ljubitelji bele čokolade. V vseh recepturah je glavna zvezda čokoladni li..
03 sep. Mističen koncert skupine Tabu na Blejskem jezeru
0 660
Skupina Tabu že več kot 20 let navdušuje s svojo neuničljivo odrsko energijo in iskrenostjo. Bogata biografija in diskografija pričata o bendu, ki je ..
21 jul. Gin večer ob Blejskem jezeru
0 424
V petek, 9. julija smo preživeli nepozaben večer ob Blejskem jezeru v družbi okusih ginov, prijetnih ljudi in žive glasbe. Dogodek je potekal v restav..
16 apr. Gin Greenall's – srce vsakega gin tonika
0 891
Greenall's gin je narejen v najstarejši angleški destilarni, iz mešanice najboljših botaničnih rastlin iz celega sveta. G & J destilarna, ustanovljena..
Prikazujem 1 do 8 od 11 (2 strani)