Meni
Vaša košarica

Slovenski gin Schumar 0,5l

Slovenski gin Schumar 0,5l
Novo
Slovenski gin Schumar 0,5l
28.90€
Brez DDV: 23.69€
  V košarico

  LASTNOSTI

  Lastnosti
  DržavaSlovenija
  Vsebnost alkohola44%
  Neto količina0.5l

  Zakaj vas bo okus gina Schumar tako prevzel?

  Narejen je v Sloveniji iz samih slovenskih sestavin.

  Vsi okusi in arome, ki jih vsebuje gin, so pridobljeni izključno z destilacijo 13 zelišč mediterana in lokalnih dolenjskih zelišč (brinove jagode, koriander, korenina angelike, lupina limone in pomaranče, cassia bark (cimet), rožmarin, kardamom, sivka, dolenjski bezeg, dolenjska kamilica).

  Posebnost gina, ki poskrbi tudi za izrazito sadno noto, pa je domače dolenjsko jabolko. Jabolka so skrbno izbrana, narezana in posušena na krhlje, nato pa po postopku parne destilacije destilirana.

  Osvojen postopek izdelave gina Schumar po metodi ’’London Dry’’ in vsa naravna dodana zelišča, brez kakršnikoli dodanih umetnih arom in aditivov, mu dajejo ta res poseben osvežujoč okus, kar ga naredi tako posebnega, drugačnega od ostalih vrst ginov, ki so na trgu. 


  Pristen in okusen slovenski gin, ki očara z izjemno sadno noto domačega dolenjskega jabolka.

  Gin SCHUMAR je plod truda pridnih rok Žganjekuhe Rožman, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Prelepi zdolski griči, porasli s sadovnjaki in vinogradi, kjer dozorijo najslajši darovi jeseni, so kraj, kjer tamkajšnji prebivalci že več let gojijo tradicijo kuhanja sadnih žganj. Iz te tradicije se je rodila žganjekuha Rožman, ki sega v sredino prejšnjega stoletja. Žganja pridelujejo po načelih: Sadje mora biti zdravo, čim bolj zrelo, sladko in aromatično! Vsa njihova žganja so naravni destilati, brez dodanih arom in imajo certifikat za kvaliteto, ki ga je izdal Kmetijski inštitut Slovenije.


  Napišite mnenje

  Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje