Meni
Vaša košarica

Nikka Whisky From the barrel 0,5l

DARILO ob nakupu!

OB VSAKEM NAKUPU nad 50 € prejmete brezplačno dostavo ter likerja Luxardo Maraschino Originale 0,05 l in Luxardo Limoncello 0,05 l.

Akcija velja do 31. 8. 2024 oz. do odprodaje zalog. 

Nikka Whisky From the barrel 0,5l
Nikka Whisky From the barrel 0,5l
47,90€
Brez DDV: 39,26€
V košarico

LASTNOSTI

Lastnosti
Država Japonska
Vsebnost alkohola 51.4%
Neto količina 0.5l

Nikka From The Barrel je mešan japonski viski, ki je bil izdan leta 1985. Razvoj se je začel z namenom, da bi ustvarili polne okuse in bogastvo viskija kot "iz sodčka", ki jih lahko zaznavajo in okušajo le mojstri mešanja.

Skrivnost njegove čudovite arome je v edinstveni kombinaciji kompleksnega mešanja, višjega odstotka alkohola in postopka "poroke".

Kompleksna formula je ustvarjena z mešanjem več kot 100 različnih serij sladnih in žitnih viskijev. Po mešanju se viski napolni v rabljene sodčke, kjer zori še nekaj mesecev. Ta postopek "poroke" harmonično usklajuje vse sestavine formule, kar ustvari blag okus. Stekleničenje je nadzorovano pri 51,4 % ABV, kar so mojstri mešanja določili s ponavljajočimi se poskusi, da bi dosegli idealen profil okusa.

Ikonična kvadratna steklenica odraža njegov koncept "malega kosa viskija" in v sebi ujame intenzivne ter bogate okuse viskija. Še dolgo po svojem izidu je ta steklenica še vedno brezčasna in priznana po svoji ultimativni preprostosti.


Degustacijske note

Viski polnega okusa in bogatih arom. Na nosu zaznamo sveže rezano cvetje, sveže sadje, začimbe in hrastove note. V ustih prepoznamo sadne arome, karamelo, vaniljo in toffee. Dolg saden pookus.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje