Meni
Vaša košarica

CV - Colja vino

Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2605
Beli pet-nat CV – Colja Vino je pridelan iz avtohtone kraške sorte Vitovske grganje po metodi pétilant naturel (pet-nat) kjer v steklenico nalijejo fermentirajoči grozdni mošt, ki fermentacijo zaključi v steklenici in tako ustvari prijetne mehurčke...
18.30€
Brez DDV: 15.00€
Cabernet Sauvignon EXTREM 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2603
Cabernet sauvignon eXtrem Cabernet sauvignon je sorta, ki je od vedno zastopana na Krasu in dosega zelo dobre rezultate. Za vino eXtrem je pomembna zapoznela trgatev, ki dozorelost tega grozdja dvigne še na višji nivo. S spontano fermentacijo in dvomesečno maceracijo postane vino še bolj b..
61.00€
Brez DDV: 50.00€
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 1134
Paradni teran družine Colja – dajte mu čas, da se razvije v kozarcu in pokaže, kaj Kras zares zmore. Priporočena temperatura serviranja med 16–18°C. Priporočamo hraniti v temnem in hladnem in popiti v 6 letih..
9.50€
Brez DDV: 7.79€
Izbrani Teran PTP SUPERIOR 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2597
Teran SUPERIOR je najpomembnejše vino iz njihove kleti. Prvi predstavnik nekoliko drugačnega pristopa k pridelavi, ki je bila od nekdaj značilna za teran. Z majhno obremenitvijo v vinogradu ter s trgatvijo v maksimalni zrelosti je aromatski profil tega vina postavljen na višjo raven. Najbolj izs..
18.30€
Brez DDV: 15.00€
Malvazija EXTREM 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2602
Malvazija eXtrem Malvazija je sorta, ki že od davnih časov na krasu uspeva z zelo dobrimi rezultati. Z majhno obremenitvijo na trti ter z enomesečnim zamikom trgatve so jo pripeljali na še višji nivo. Fermentacija tega ekstremno dozorelega grozdja poteka spontano in se nadaljuje v dvomesečno ma..
61.00€
Brez DDV: 50.00€
QV Bela zvrst SUPERIOR 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2598
QV bela zvrst SUPERIOR Bela zvrst je sestavljena iz vitovska grganje, malvazije in sivega pinota. Vsaka sorta je posebej obirana v fazi maksimalne zrelosti in nato macerirana 10 dni. Kasneje pa zori v barrique sodih vsaj 3 leta. V aromatiki prevladujejo lastnosti malvazije, sivi pinot ji daje b..
18.30€
Brez DDV: 15.00€
QV Rdeča zvrst SUPERIOR 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2599
QV rdeča zvrst SUPERIOR Rdeča zvrst je sestavljena iz cabernet sauvignona, merlota in terana. Grozdje za to zvrst je pridelano na najboljših legah. Trgatev, ki poteka v maksimalni zrelosti grozdja vsake sorte posebej podkrepimo še z tritedensko maceracijo in tako dobimo posamezna vina najboljše..
18.30€
Brez DDV: 15.00€
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2604
Rose pet-nat CV – Colja Vino je pridelan iz sort refošk, cabernet sauvignon in merlot po metodi pétilant naturel (pet-nat) kjer v steklenico nalijemo fermentirajoči grozdni mošt, ki fermentacijo zaključi v steklenici in tako ustvari prijetne mehurčke...
18.30€
Brez DDV: 15.00€
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 1159
Teran PTP je avtohtono slovensko rdeče vino pridelano na krasu iz grozdja sorte refošk. Vino je temno rdeče barve z vijoličnimi odtenki, s svežo aromo po gozdnih sadežih in rdečem sadju ter bogatim okusom..
7.50€
Brez DDV: 6.15€
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 1160
Teranov liker PTP je sladko aromatizirano vino pridelano po starem kraškem receptu, ki obogati sadno aromatiko vina, ter okus naredi bolj poln in bogat. ..
8.60€
Brez DDV: 7.05€
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 1161
Teranov liker PTP je sladko aromatizirano vino pridelano po starem kraškem receptu, ki obogati sadno aromatiko vina, ter okus naredi bolj poln in bogat. ..
10.00€
Brez DDV: 8.20€
Vitovska EXTREM 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2601
Vitovska grganja je avtohtona kraška sorta. Vitovska grganja s primerno oskrbo lahko dosega izjemne rezultate. Ob trgatvi, ki jo opravijo mesec dni po optimalni zrelosti, v klet pripeljejo grozdje, ki je koncentrat vsega najboljšega kar v vinogradu lahko dosežejo. S spontano fermentacijo in z d..
61.00€
Brez DDV: 50.00€
Vitovska Grganja SUPERIOR 0,75l – CV - Colja vino
Novo
Vinar - klet: CV - Colja vino Model: 2596
Vitovska grganja je avtohtona kraška sorta. Z majhno količino pridelka na trto pri vitovski grganji dosegajo izjemne rezultate. Štirinajstdnevna maceracija daje vinu bogato zlato rumeno barvo ter svojevrstno in izredno sortno aromatiko. Okus je bogat in nežno zaokrožen, njena svežina pa podkrep..
18.30€
Brez DDV: 15.00€
Prikazujem 1 do 13 od 13 (1 strani)